En liten tjej...

blev det. Hon är så söt!
Ja igår kom hon då, och brått hade hon, det blev nästan bebis i bilen på väg in. De kraftiga värkarna började vid middagstid och vi ringde efter barnvakt vid ungefär 14:30 och vid 15:00 åkte vi mot förlossningen. Vi var på sjukhuset strax innan kl 16 och kl: 16:21 är hon född, ingen bedövning fick man men det gick ju bra ändå.
Vi är pigga och mår bra både jag och lill-tjejen så vi ska försöka komma hem imorgon, saknar ju resten av lilla familjen så hemskt.
Nu serveras det kaffe utanför rummet så jag ska kila ut. Ha en bra kväll gott folk!

Webbis-bild

Tredagarsfebern...

verkar det vara som har spökat här hemma, Milton har nu fått de karakteristiska utslagen. Och läkaren som sa "jag ser att det är en inflammation" pfft, tredagarsfeber är ett virus så det var ju konstigt! Lilla Milton är iaf pigg nu och det är ju huvudsaken.

I magen är det lugnt... Imorgon är det dags för barnmorskan så jag ber er ännu en gång att hålla tummarna för att det blir sista besöket där. Är trött på Barbamamma-looken nu och så vill jag ju träffa den nya familjemedlemmen!

Lite piggare..

har Milton varit idag trots sina 40 grader. Han har skrattat och lekt en del och han trilskades vid blöjbytena vilket visar på att han är på väg tillbaka... det känns skönt, det finns nämligen inget som kan göra en människa mer labil en när ens barn blir riktigt sjukt har jag märkt. Nu verkar det ju inte vara någon fara denna gången men det visste vi ju inte igår när vi packade in oss i bilen och åkte i ilfart till barnakuten.

I magen är det fortsatt lugnt, inga känningar... det blir nog en februaribebis.

Se på den lilla sjuklingen.. *buhuhu*
 

På barnakuten...

har vi varit ikväll. Miltons feber steg från 40 till 41 grader på kanske en halvtimme, han var alldeles flammig över kroppen och ögonen liksom rullade bakåt i huvudet på honom. Jag ringde till sjukvårdsrådgivningen och blev placerad i kö... "du behåller din plats i kön" sa telefonrösten gång på gång och paniken började sprida sig i bröstet. Tillslut sa Glenn "släng telefonjäveln nu åker vi!" och det gjorde vi. Vi skyndade in på akuten med vår lilla trasdocka och jag glömde nappen hans i bilen. Väl inne i undersökningsrummet skrek Milton så mycket att Glenn bestämde sig för att springa ner igen efter nappen. Läkaren lyssnade, klämde och lyste.. ja ni vet det vanliga och konstaterade sen att anledningen till att han är så flammig är att han har någon inflammation i kroppen och att han är så hängig är inget att oroa sig över, han behöver vila.
När Glenn kom tillbaka hade läkaren redan skyndat vidare och jag visste att han skulle bli irriterad över att inte ha hört vad läkaren sa och mycket riktigt, vansinnig över den snabba undersökningen och att jag inte hade ställt mer frågor men han blir såndär... arg när han blir rädd.. jag blir ledsen.. alla är vi olika.

Milton har sovit någon timme nu och verkar något piggare, han har 39 i feber. Hoppas han är bättre imorgon.

Milton...

är fortfarande sjuk, 39 grader hade han för en stund sen. Han och Glenn sover nu. Hoppas han blir bättre snart den lilla räkan, konstigt att han inte har några andra symptom än feber, ingen hosta, ingen röd hals, ingen snuva... undrar vad det är när febern är så hög. Jaja vi skämmer bort honom riktigt ordentligt iaf (första gången han är rktigt sjuk) Glenn köpte en present till honom igår, en sopborste eftersom han älskar att städa. Oj vad det sopades här...

Milton är sjuk...

40 graders feber för en timme sedan. Han sover nu. Min stackars lilla trasdocka, han har suttit i mitt knä hela dagen och tittat på mig med glansiga feberögon, åh om jag kunde ta hans feber till mig istället. På sjukvårdsrådgivningen säger dom avvakta och ge vätska, har han hög feber i mer än fyra dagar så kan ni åka in med honom. Fyra dagar!? Jag åker med honom om han inte är bättre imorgon och Glenn sa att jag åker in så fort febern stiger över 40 grader, han är en hönspappa, det är skönt, annars blir man som en ensamstående hönsmamma, fast det kan bli för mycket av det hönsiga också, det måste finnas en balans... jag står för balansen, utåt iallafall.

Småfiskar...

har vi gott om i akvariumet här hemma, sen har vi tre lite större slöjstjärtar, de är finast. Jag och sambon ångrar lite nu att vi tog så många små fiskar, vi vill ha stora istället men det är inflyttningsstopp för det är helt fullt nu. Då föreslog sambon att vi skulle spola ner fyra små fiskar så att vi kunde köpa två stora istället... va!? det är väl typiskt karlar! Helt iskalla.. bara spola och glömma liksom, man upphör fanimej aldrig att förvånas.

För övrigt så gick det bra hos barnmorskan idag, järnvärdet var lågt men det är det ju alltid. Hjärtat lät fint och bebisen hade vuxit en cm till. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av LA Ink med min idol Kat von D. God natt!

PS. Läste ni om 72-åringen på aftonbladet som kunde göra typ 55 armhävningar? Inte fan var hon 72 iaf? Men i vilket fall så får man nog ta och lyfta på hatten för henne, själv är jag 22 år och klarar 3 armhävningar på sin höjd! DS.

 

Imorgon..

är det dags för besök hos barnmorskan igen... håll tummarna på att det blir det sista för denna gången. Igår fick jag lite molvärk i magen som kom och gick och tillslut sa jag till Glenn "jag har lite ont i magen, hoppas hoppas" och då avtog det givetvis, skulle inte öppnat truten för det liksom kom av sig då.

Dagens skratt...

Det var en joggare som var ute och sprang i skogen då han träffade på en tomte.
- Du får tre önskningar, om jag får ta dig bakifrån! sa tomten.
- Visst, sa joggaren. Jag önskar mig ett bättre liv, en ny kärring och bättre lön på jobbet!
Mitt under akten frågar tomten:
- Hörru... Hur gammal är du, egentligen?
- Jag är 47.
- HA! Och du tror på tomten?! Ja jävlar...


Kitty Jutbring...

i Let´s Dance.. hon känns lite labil alltså.. nästan som att hon aldrig kom ur puberteten eller har PMS hela tiden och sen bara pratar och pratar, om vad? ja det är det ingen som vet.. alla andra deltagare försöker lite generat hänga med på hennes skämtsamma kommentarer men allt blir bara taffligt och pinsamt. Det sägt förresten att Big Brother deltagare har ett lägre iq än oss andra vilket kan förklara en del.

Läste att Brangelina skulle adoptera igen.. visst läste vi alla om hur Brad tjatade på Aniston om barn och hur hon ville fortsätta sin karriär istället men att det totalt skulle slå över i huvudet på honom när han till slut bröt upp med henne hade nog inte jag gissat iaf.. hur många har de nu? 6-7 stycken? Det är inte dåligt alltså.. full rulle 24h! Undra dock hur många Nannys de har... 6-7 stycken?

Idag..

är min lilla plutt 14 månader! Guuud så stor! jag fattar inte vart tiden tar vägen... Han är så duktig och ska härma allt man säger nu, det gäller att passa sig, han tycker ju så mycket om musik och diggar alltid med så häromdagen när vi åkte i bilen vred jag upp volymen till Lars winnerbäcks "Alla vägar har sitt pris" och när han sjöng om "djääävulen" så skrek Milton "Djäääva"... jag skyndade mig att byta låt, pinsamt att gå omkring med en ettåring som svär liksom.
Han sover nu den lille, jag tänkte utbilda honom lite historiskt och titta på antikrundan på tv men det var tydligen inte så spännande för han somnade rakt av i soffan heh.

Jaha ja.. lite tråkigt ska jag villigt erkänna att jag har... väntar på att sambon ska komma hem med godiset som jag skickat ut honom efter... oh oh jag hör en bil! Trevlig kväll gott folk!

Nu släpar sig dagarna fram..

och det är så drygt att vänta på att bebis ska behaga titta ut. Jag känner ingenting förutom lite sammandragningar då och då så det dröjer nog ännu, kanske blir det en februari-bebis... Idag har varit en extra dryg dag som jag har gjort allt för att skynda på. Milton och jag var ute på långpromenad vilket resulterade i att jag fick kramp i vaden... det tyckte Milton var roligt som sjutton.

Någon mer som såg tv-programmet igår om body modifications? alltså folk som typ stoppar in platsbitar under huden för roliga mönster eller hänger upp sig i träd med tjocka krokar genom huden.. jag är vanligtvis inte så känslig men det här var fanimej lite extremt även för mig.. jag klöktes och fick titta bort om vartannat och ändå satt jag kvar och tittade.. visst är det något faschinerande med folk som inte är riktigt kloka?

Hälften kaffe...

hälften o´boy, det är gott. Milton sover och jag sitter och slö-kollar på Dr.Phil, det är en hyvens kille den där Dr.Phil, hemskt hjälpsam och sådär.. fast vem hade inte varit det med den lönen? På tal om löner så läste jag att Svenska spels typ VD eller något liknande tjänar ett par hundra tusen i månaden PLUS att han får städbidrag på 8000:- varje månad. Va fan då städbidrag? Vad fan ska han ha städbidrag för? Vill han ha städhjälp så kan man ju tycka att med den lönen så har han råd att betala det själv, eller? Nä är det någon som skulle ha städbidrag så är det småbarnsföräldrarna... mm jag då bland annat, tänk så skönt va, en liten Rosa som går omkring och putsar och donar.

18 dagar kvar...

till beräknad förlossning. Nu börjar det bli drygt *trummar med fingrarna* jag vill veta vem som är i magen. En Molly eller en Dante, det är frågan. Undra om vi skaffar fler barn sen...? Kanske är detta min sista graviditet, sista förlossning... vemodigt. Vill ju ha många barn, men hur ska man hinna med de man redan har? Jag beundrar de som gör det för själv har jag än så länge bara ett barn och jag har ibland svårt att pressa in en dusch i schemat. Nu är ju Glenn hemma så då är det såklart mycket lättare men när han jobbar da, och jag har två små...? jaja jag hinner väl när de sover. Men om de aldrig sover samtidigt? Nä fyfan jag blev nästan utbränd nu av att bara tänka på det... fast enligt den nya regeringen finns det ju inget som heter utbränd längre, det var bara ett påhitt. Vad blir man då!? usch vilken jävla soppa, jag går och lägger mig...

Fy faen...

vad less jag är på att vara gravid... det känns som att jag har varit på tjocken i flera år. Jag vill kunna ha på mig något annat än mjukisbyxor och uttvättade stora t-shirts liksom annars kommer jag fastna i det här jävla WT-träsket, det är liksom bara boende på en Trailer-park som fattas. Nä det är ingen boost för självkänslan att se ut som en barbapappa jämt.. asså jag var ju ingen balettdansös innan va men det här är fanimej... aa nä jag vet inte vad jag ska kalla det...

 

Idag..

fick jag hem min fina bärsjal som jag har köpt, är mycket nöjd med den. Tanken var att jag skulle ha den lilla bebisen i den sen men upptäckte att det går alldeles lysande att även knyta fast Milton på höften med den, vips båda händerna fria! Jag har annars blivit en mästare på att göra saker med en hand men det tar ju lite längre tid.
I övrigt har vi städat hela huset idag jag och Milton. Jag damsög och Milton moppade, han är slarvig den lille så jag får ju fixa till det lite i efterhand men hjälpsam iaf.

 
 

Bobby..

ja ni vet den lille killen som torterades till döds utav sin mamma och styvpappa. Jag såg en dokumentär om honom igår kväll och fällde åtskilliga tårar, jag hoppas att hans plågoandar dör en smärtsam och våldsam död och sedan brinner i helvetet i 1000 år! Men det var egentligen inte det jag ville komma till utan vilket jävla mesigt straff dom fick kärringen och gubbäcklet, 10 år!? Hallå sverige va fan är det frågan om? Smuggla ett kilo koks och du får 14 år. Ja de är snart ute om de sköter sig, vad ska de ut och göra? De har liksom förbrukat sin rätt helt enkelt. Nä när man ger sig på barn och det är så solklart vem/vilka förövarna är, alltså inga tvivel alls så kan man lika gärna göra slut på kräken.

Hos barnmorskan..

har jag varit idag och allt såg fint ut med lilla pyret i magen, hjärtat slog så fint så. Sen har jag gjort Ris á la Maltaockså, det är väldigt gott... och onyttigt, sen kom Glenn hem med en påse chokladbollar så jag tog två sådana. Ja det gäller att passa på nu innan bebisen kommer för då är det finito med såna dumheter, Iso-dieten hade jag tänkt mig, den ska vara väldigt nyttig och effektiv har jag hört, 1 kg i veckan. Jag har redan beställt boken.

Milton trotsar..

redan nu, alltså 3-års trots det har man ju hört en hel del om men 1-års trots.. nä det var jag helt oförberedd på. Det roligaste som finns är att reta mamma och pappa tills de får gråa hår. Ett exempel på detta är när han klättrar upp i tv soffan och går bort till fönstret, tar tag i ett blomblad, vänder huvudet och tittar på mig eller Glenn och när vi säger "Nej, Milton. Akta blomman" så vrider han sönder det stackars blombladet så att det ser ut som 7 svåra år. Sen ser han sådär extra nöjd och belåten ut en stund. Denna procedur upprepas sedan ca 30 ggr om dagen. Varför jag inte tar bort blommorna? Jag trotsar också!
En annan "kul" grej han gör är när han ska äta och han ställer sig upp i matstolen. "Nej Milton, sätt dig ner" då börjar han kisa lite med ögonen och så lyfter han ena benet och sticker det utanför stolen och så står han där och vickar lite på foten och ser sådär hemskt nöjd ut igen. Vafan! vart lär ungarna sig sånt här. Är det medfött tro? A jag vet inte men det är en jävla pain in the ass ibland alltså!

Nu...

kan bebisen få komma vilken dag den vill! Jag ville bara gå över nyår så att det inte blev en december-bebis och det har jag ju gjort nu. Bf är förvisso inte fören den 28:e Januari men kanske har den bråtom? Milton kom 5 dagar efter bf och det var ju sååå tråkigt! De 5 längsta dagarna i mitt liv! Ja jag är lite kluven inför denna gången, jag är ju så nyfiken på vem som är i magen men dena gången vet jag också att man bör njuta utav lugnet före stormen *minns alla vaknätter*. Ja nu har jag bestämt mig, den kan gott vänta ett par veckor till!

dagens skratt...

Ett gammalt gift par bor på hem och lever lyckligt. En dag när mannen är ute passar frun på att ta en liten promenad i parken. I parken ser hon hur maken sitter på en bänk och vänslas med en annan äldre kvinna. Kvinnan har handen i makens byxor.

Frun utbrister förtvivlat:

”Vad har hon som inte jag har?”

Mannen svarar förläget:

”Parkinsons”

 


Så jävla meningslöst..

är det med nyårsraketer. Jag förstår inte att det är lagligt egentligen att låta onyktra människor springa omkring med sprängämnen, fan så dumt va! Dessutom finns det massor med djur som far illa utav detta varje år men det är så typiskt den egotrippade människan att inte bry sig ett jävla piss om detta. Nä det gör mig sjukt irriterad faktiskt och häpen över att vuxet folk kan lägga tusentals kronor på detta menigslösa, barnsliga påhitt. Kommunen kan ha en plats där man skjuter upp fyrverkerier och så kan de som vill gå dit och titta, tänk så många liv, ögon, händer, fingrar som hade sluppit spillas om vi gjorde så istället.

RSS 2.0