Saknar min kärlek...

Ja han bara jobbar och jobbar... Nä han är hemma också men det känns alltid som en hel evighet när han är borta. Han har varit i Kiruna i över en vecka nu och det är alltid när det går över veckan som det börjar kännas extra tungt. Dessutom är jag ett fruktansvärt hormonmonster just nu och skulle i princip kunna börja gråta för att det inte finns någon mjölk till kaffet så ni kan ju tänka erhur dåååååligt jag mår här i min ensamhet! Tur att jag har min lilla älskling, fast han sover nu så inte är han till mycke sällskap han heller...

Finanskrisen...

Ja den gör mig så jävla nervös.. vi som precis har köpt hus och då räknade på att en hög bolåneränta kanske skulle vara 7% eller så. Nu pratar dom att alla husägare bör ha råd med en ränta som går upp till 9-10%, vafan liksom! Sen försöker dom lugna med att "vi räknar dock med att räntorna går ner så småningom så bind INTE räntan" vadå så småningom!? Vadå bind inte räntan, vem fan har råd att ha en rörlig ränta!?
"Reinfeldt har full förståelse för småspararnas oro" Hah, in my ass! Hade Reinfeldt haft någon förståelse för någonting så skulle han ha hållt sig så långt borta ifrån riksdagen och stadsministerposten som möjligt redan från början!

Before and After..Ja, hemkommen från frissan och bara hälften av håret kvar... ombyte förnöjer..

Me and my baby...

Alltså innan man får barn själv så tänker man nästan att andra nyblivna föräldrar, de som går på rosa babymoln är lite... ja vad ska man säga.. ja kocko i kolan, de pratar om hur underbart och fantastiskt det är och man tänker liksom jaja visst är det fantastiskt men varför överdriva liksom. Sen får man barn själv och försvinner in i samma rosa babydimma där man stöter på en kärlek starkare än något annat man tidigare har känt och då plötsligt förstår man vad sjutton det är de andra mammor och papporna har blurrat om hela tiden.. kärleken till ett barn, helt oförutsägbar, helt övermäktig.


Cheesecake

Det är inte så många som vet om det men jag gör faktiskt världens godaste cheesecake... japp 1/4 av den jag gjorde ikväll har redan gått åt och ändå är det bara jag hemma så ni förstår ju själva att den måste vara fantastiskt god.

Majsans supercheesecake


10 st Digestivekex
75 g Smör el Margarin

1 burk Kesella Kvarg
300 g Philadephiaost
3 äggulor
1/2 dl socker
1 tsk Vaniljsocker

ställ ugnen på 175 grader.
Smula sönder kexen och blanda med det smälta smöret. Tryck ut i en  ungsform med löstagbar kant och grädda i mitten av ugnen i ca 7 min.
vispa ihop de övriga ingredienserna och bred på kexbottnen, grädda sedan i nedra delen av ugnen ca 25 min. Låt sedan kakan svalna och kyl gärna den någon timme i kylskåp innan servering.

Lycka till!

Lycka till!

Chop chop!

Yeees.. imorgon är det frissan-time! Hihi så roligt... vet inte när jag var hos en frisör sist men det känns som att det var väldigt länge sen... känner för att göra något drastiskt, lugg kanske... ja vi får se.

Milton sover nu men vaknar nog snart. Han har börjat med något nytt, nu ska man tydligen bära på honom när han ska sova. Det var ju det sämsta han kunde börja med, jag får liksom bära honom ovanför min gravidmage och här kan vi snacka mjölksyra efter sådär en 20 minuters bärande och traskande fram och tillbaka, fram och tillbaka.

Ska nog göra en cheesecake senare.. är sugen på det heeela tiden, gjorde en för en vecka sen och den klämde jag i mig helt på egen hand på 3 dagar! Haha man är som ett bergatroll. Jaja jag går ner allt sen när jag ammar (största lögnen som gravida kvinnor någonsin uppfunnit).

Du vet att du blivit mamma när...


♥ Du vaggar och vyssar med kroppen trots att det är
sambon som just då håller bebisen.

♥ Du rullar varuvagnen på ICA fram och tillbaka, fram och tillbaka.

♥ Du inte känner dig klädd utan en kräktrasa på ena axeln.

♥ Du torkar bebiskräk med din egen tröjärm (och behåller tröjan på hela dagen, Och nästa dag.)

♥ Du glömt bort när du duscha sist.

♥ Det första man berättar när sambon kommer hem är om bebisen bajsat under dagen.

♥ Det tar tre dagar att läsa 1 del av morgontidningen.

♥ Du kan äta en middag (oftast kall!) på två minuter (med efterrätt och med en hand).

♥ Du längtar efter att få gå ut med soporna för att få lite egentid.

♥ Du inte längre kan gå på toaletten när du måste.

♥ Du fångar upp spyor (och annat..) med handen utan att blinka.

♥ Sex är en siffra som kommer före sju.

♥ En fullproppad dag innebär att man ska handla mjölk och gå till BVC.

♥ Din absolut högsta önskan är en natts obruten sömn

Japp så är det...

Lugnet...

Milton har just somnat och jag sitter ner! Ja alltså det kanske kan tyckas att sittandet är en självklarhet men jag ska tala om för er att det är minsann inte alla förunnat att kunna sätta sig när som helst... ja skönt är det iallafall och snart ska jag lägga mig med den näst sista boken i serien om Harry Potter. Harry Potter böckerna skulle faktiskt kunna vara det bästa jag har läst någonsin, barnslig som man är försvinner man in i en värld full av trollkarlar, häxor och drakar och det är ju riktigt spännande må jag säga...


Återupptar bloggandet...

Ja det gör jag nu... Har haft en tids uppehåll och känner att det är dags igen. Det har varit en hektisk tid sedan lilla Milton kom till världen, han är nu 10 mån och jag undrar vart min lilla bebis tog vägen. Tiden går så fort och i Januari kommer ju nästa lilla pyre. Det är med skräckblandad förtjusning jag tänker på de kommande åren, tror att jag med ganska stor sannorlikhet befinner mig i lugnet före stormen.

Älsklingen har efter ett par veckors semester börjat jobba igen, han åkte imorse och flög 170 mil bort från oss, det känns tomt och ensamt *vältrar mig i självömkan*. Jaja om ett par veckor är han hemma igen och då är det flytt som står på schemat, vi har just köpt vårt lilla drömhus och jag längtar så efter att få flytta in och börja leva svenssonliv-familjeidyllen fullt ut...


Milton har precis börjat gå alldeles själv, han är såååå försikommen som mormor och farmor brukar säga.

RSS 2.0