Dagens skratt...

Blondinen skulle ut och pimpla, hon köpte allt hon behövde & lite till. Begav sig till närmsta is & började borra, då hördes en röst!
-DET FINNS INGEN FISK UNDER ISEN!! Blondinen letade upp ett nytt ställe & började borra, när rösten hördes igen -DET FINNS INGEN FISK UNDER ISEN!! Blondinen började bli lite skraj nu & ropade tillbaka.-ÄÄÄÄR DEEET DUUUUUUU GUUD??? Då hördes rösten igen -NEEEJ,JAG ÄR VAKTMÄSTARE HÄR I ISHALLEN....

Äldre damer blänger på mig..

har jag upptäckt, det har pågått ett längre tag nu och jag har inte för mitt liv kunnat förstå varför tills idag när jag började fundera ordentligt och insåg att det började i samma veva som att jag skaffade piercing nummer 2 i ansiktet. Dessa brännande blickar de kastar på mig sker oftast när jag har min son med mig. Som idag på affären när jag skulle plocka en påse med tomater stod det en kärr.. ehm jag menar dam jämte mig och hon stirrade helt ogenerat i ca 10 sekunder innan jag tittade upp på henne med frågande min, då satte hon näsan i vädret, vände på klacken och gick därifrån. Undra om de tror att jag inte är kababel till att ta hand om mitt barn för att jag är piercad...? ja menar han har ju hela, rena kläder och ser ganska välgödd ut om jag får säga det själv, jag kan även garantera att jag är superolig att umgås med... ja jag skulle vilja se dessa stela, halvdöa käpphästar leka monsterdatten med inslag av kurragömma och tango... pfft, jag bräcker dem på alla plan, de kan krypa tillbaka in under sin sten nu..

Milton övar..

på att äta själv. Det tycker han är roligt men han får bara göra det när mamma har lite extra energi. Energi till att skura stolen, skura golvet och duscha Milton. Men som sagt han tycker det är roligt och blir så stolt när han lyckas få in maten i munnen så det får det vara värt.

 
 

Trött..

är jag och ont i fötterna har jag.. har gått på stan hela dagen och tanken var att jag skulle julhandla va.. Skulle ha något snyggt att ha på mig på årets julfest för sambons jobb och så skulle jag hitta lite julklappar och en ny mobil till mig. Yes yes, inget svårt, inget konstigt, haha nä det skulle man kunna tro men jag har upptäckt att ettåringar är väldigt ehm vad ska jag säga... *ordet "jobbiga" susar runt i skallen* ...krävande! ja just det, det var ett diplomatiskt ord att använda om min älskade son. Så fort vi kom innanför dörrarna till en butik så började han, ropa irriterat och vrida och vända i vagnen så ett par ggr trodde jag han skulle trilla ur. Sen gav han oss en tidsfrist på ca 30 sekunder och var vi inte ute ur butiken innan dess då blev det stora kokodiltårarna.  Jaja... jag jobbar med andningen och olika mantran och håller god min i ett par timmar eller så och fjäskar och trugar med god yoggi och banan men ungen är fortfarande lika skitsur. I några svaga ögonblick så försökte jag tillochmed tala honom till rätta "snälla Milton såhär kan man faktiskt inte uppföra sig, mamma ska bara titta på denna tunikan här.." innan jag insåg att med en tjurig ettåring, eller vilken ettårring som helst för den delen, kommer du ingen stans genom diskussion så vi fick inse att vi var besegrade. Vi var väl iväg i en 5 timmar kanske och kom hem med ett paket glödlampor. Känns som en väl spenderad dag....

Michael Jackson konverterar...

till Islam, okeeej tänker jag då, efter uppståndelsen runt Michael angående det påstådda förhållandena han har haft med minderåriga pojkar så kunde man ju annars tro att han ville fiska popularitet hos amerikanerna... detta tror jag inte är rätt väg..

Har ni kollat något på "Ensam mamma söker"? Jag har bara sett några få avsnitt men alltså den här lockiga.. vad heter hon... Anette tror jag, är hon inte lite väl porrig? Jag är inte pryd eller så men jag blir nästen lite generad när hon och hennes utvalde viskar sexiga löften i öronen på varandra och helt ogenerat pratar om att innat sov de minsann inte en blund, herregud tänk på barnen. Fränt att komma till skolan "hörru, fan vad nice att din morsa fick ligga igår!" ...pinsamt...

På önskelistan...

inför julen finns det böcker, jag tycker om böcker, både skönlitteratur och faktaböcker. I år så är det pappa som köper julklapp till mig. Vi brukar nämligen lotta och så köper alla till var sin familjemedlem, pappa till mig, jag till syrran, mamma till andra syrran osv. Jag har precis plöjt igenom Harry Potter serien och nu läser jag Stieg Larssons Män som hatar kvinnor, den har ju fått massor utav bra kritik men jag måste säga att ännu är jag varken imponerad eller gripen, har bara läst kanske 40 sidor så jag hoppas den tar sig snart, om inte så behöver jag ju något annat att bläddra i så önskelistan ser ut såhär:

A piece of cake

Julens Önskesånger

Annas och Hugos barnmatsbok

Julpynt på hela jävla gatan!

Ja hela vår gata har satt upp stakar och stjärnor i fönstren och lampor i träd och buskar, detta upptäckte vi när vi körde hem ikväll och svängde upp på vår gata, vi bor längst ner och ja endast vårt hus var mörkt och nersläckt, alla andra såg ut som självaste coca-cola reklamen som alltid går innan jul. Jag trodde man pyntade till första advent? Och det har väl inte varit ännu *kollar kalendern* neej, det har det inte! Jaja det var bara att slänga upp julstjärnorna på en gång och då följde ju resten av pyntet också med... ja jag har julfuskat i år, vanligtvis klagar jag över andra som gör det "asså kan dom inte vänta tills december åtminstonde" men man kan säga att jag föll för grupptrycket.

http://www.youtube.com/watch?v=Wdu9NSIWtfY&feature=related

Tycker om min sambo och vår systemkamera...

när man dessutom kombinerar dessa två blir det en oslagbar kombo. Vi köpte denna fantastiska kamera i somras någon gång och bilderna, ja alltså det är svårt att förstå att skillnaden mellan en digitalkamera och en systemkamera kan vara så stor. Att fotografera är numera en fröjd och sambon har visat stor talang inom området (tycker jag iaf). Kameran är förresten en Canon EOS 450D.

Bilder tagna utav sambon...
 
 

Bebisen...

i magen mår fint. Var hos barnmorskan min idag och allt såg bra ut på kurvor och mått och värden osv. Kom försent gjorde jag förresten... det är ju bananhalt ute så jag körde i krypfart, det är lite jobbigt när man inte har någon mobiltelefon (Milton har ju som bekant tvättat min i tvättmaskinen) man känner sig liksom otrygg, det är ju Murphys skitlag, att något såklart händer när man inte har någon telefon med sig. Behöver en ny, vet inte vilken dock, det får bli någon billig, använder egentligen knappt telefon, jag tycker inte om att prata i telefon, det är drygt.


Gravidinfo..

Du är på dag 215 av 280. (76,8%).
Du är i vecka 31.
Du har gått 30 fulla veckor och 4 fulla dagar (v30+4).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 28 jan 2009
Du har 65 dagar kvar till förlossning.

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan 8 cm i diameter och fötterna knappt 6 cm. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.

Dagens skratt...

En kvinnlig dvärg hade ett litet problem: Varje gång det regnade fick hon skavsår i underlivet. Till sist gick hon till en gynekolog. Han undersökte henne men kunde inte hitta något fel.
-Kom hit till mig omedelbart nästa gång det börjar regna, sa han
 Några dagar senare kom regnet, varpå dvärgen skyndade iväg till gynekologens mottagning. Hon fick gå före i kön och satte sig genast i gynstolen för undersökning.
-Jag har hittat felet, sa gymekologen i tog fram en skalpell för att börja skära.
-Hur känns det på höger sida nu? frågade han efter en stund
-Jättebra, det känns inget alls, svarade dvärgen.
-Vänta så ska jag fixa vänstra sidan också, sa gynekologen och började på nytt att skära. När han var klar frågade han hur det kändes.
-Fantastiskt, det är ju ett mirakel! Jag känner ingenting, utbrast dvärgen
-Nejdå det är inget mirakel, jag skar bara bort 10 cm av dina gummistövlar.

Vill till värmen..

helst till favoritlandet... Thailand. Tycker inte om mörker och kyla, bara på Julafton. Men eftersom att nästa bebis snart kommer så dröjer det länge innan vi åker till Thailand igen.. känns lite trist men vi kan se fram emot att nästa gång är vi dubbelt så många alltså dubbelt så roligt! Det går liksom inte att flyga i 13 timmar med små barn, alla gör ju som de själva vill men jag tycker inte att det är riktigt shysst mot barnen, själv börjar jag få panik efter ca 4 timmar på ett plan så jag har ingen lust att utsätta dom för det innan de är stora nog (när det nu blir?). Sen är det hemskt jobbigt att sitta på ett plan i 13 timmar och höra andras barn skrika och spy om vartannat, även om spyor inte är åldersbetingade så känns det som att risken för åksjuka ligger övervägande hos små barn. Nä, det kan gott vänta, ingen panik... får väl åka till Mallis eller något sånt sålänge, det är ju skönt på så vis att alla talar svenska och serverar köttbullar med mos och lingon... barnvänligt som sjutton.


Thailand 2006
 
 IQ-test..

har jag gjort ikväll, det visade att jag var "övernormal". Heh vilket ord... Ja jag fick 119 i resultat. Vad får du?

Testa Här!

Family First...

a lá Tony Soprano...


Det bästa..

är att busa med pappa tycker Milton. Pappa gör ju så roliga ljud och han kan kasta små barn högt upp i luften så att de kiknar av skratt. Sen får man slå på pappa och säga "pang pang". Det får man inte på mamma. Undra var det ska sluta egenligen, får man inte för den ena föräldern så går man till nästa. Då gäller det att man är samspelta, det är inte vi. Pappa är: "låt han få", mamma är: " nej, nej, nej". Detta är väl iofs inga större problem sålänge barnen mest frågar efter godis och leksaker. Men mamma har varnat pappa, "om du någon gång skulle få för dig att köpa ut till han på systemet så blir det en käftsmäll!"


Klickbara bilder
   

  

Dagens skratt..

Pekka är hos doktorn: doktorn, jak e så jävla trött jämt, sänner mej uttmattad varje dak. Beskriv en dag så ska vi se vad jag kan göra. Pekka säger: Vaknar lokkan suu o nullar särringen. Äter frukost o nullar kärringen. Aker till joppet o joppar. Åker hem på lunch rasten o nullar särringen. Joppar åker hem nullar särringen, äter mittak, nullar kärringen,tittar på tefe,lägger mej o nullar särringen tre gånger. Doktorn småler o säger: du kanske själv har nån ide om varför du e så trött på dagarna? Pekka svarar: jak vet inte doktorn...Tanse de kan pero på allt småronkande på joppet.Kan inte andas..

bebisen i magen trycker mot lungorna, ganska jobbigt. Får sätta mig ner titt som tätt för att inte svimma. Jag vet att det var så med Milton också en period, minns inte hur länge innan han sjönk ner igen, hoppas det går över snart. Jag är nu i v.31, 8:e graviditetsmånaden. Det börjar närma sig. Jag funderar mycket på vad det är för en liten filur där inne, pojke eller flicka, mörkt eller ljust hår, stor eller liten. Det mest fantastiska är ju att man åker iväg helt plötsligt en dag och kommer hem med en bebis, en ny familjemedlem, skulle vilja ha många barn, iaf en fyra stycken men vet i fanken om jag pallar... eller hinner för den delen. Det är ju annat också jag vill hinna med, kanske plugga, resa lite. Vi får se.

Min idol är på tv. Cesar Millan. Om en 5-10 år tänkte jag mig att jag skulle skaffa en hund, någon liten. Undra om det går att träna chihuahuor något vidare eller om de har för liten hjärna, de har ju inte mycket större huvud än en fågel.

Goda...

lussebullarna blev alltså! Mycket nöjd med mig själv. Fick MVG utav stora älsklingen också men den lilla tyckte inte om dom, han spottade ut sin.

Så... Quick tar tillbaka 8 mord-erkännanden står det på aftonbladet.se. Ganska otippat måste jag säga, har alltid varit livrädd för honom, sveriges kändaste seriemördare var ingen mördare bara jävligt korkad!


Lussebullar..

tänkte jag att jag skulle baka ikväll, det är ju himla gott. Ska skicka iväg sambon till affären för att handla ingredienserna och sen blir det lussebak, det kommer lukta jul. Jag tycker om julen och julbord och tomtar och julgodis. Det är mysigt.

Milton är arg idag, rent skitförbannad för att vara ärlig. Inget som duger, tror att det är en sån där jäkla tand nu igen. Om det inte vore för att de är så användbara så skulle jag tycka att det här med tänder var rent skräp. Milton har 9 stycken tänder och det har varit 9 plågor *bilder ur filmen exorcisten ploppar upp*. Stackarn.. det måste göra väldigt ont för annars är han ganska tålig, ingen lipis.

Trött..

börjar jag bli... måste sova men jag orkar inte resa mig från soffan, igår natt vaknade jag kl: 03:00 och Milton som hade somnat jämte mig i stora sängen, var spårlöst försvunnen. Yrvaken tittar jag mot spjälsängen men där är han inte, nu börjar paniken smyga sig på, vart fan är mitt barn!? Nu är jag klarvaken och flyger upp ur sängen och i samma stund hör jag små fötter som tassar, försöker lokalisera ljudet. När jag kommer ut i köket står han där och plirar med små ögon, han har kommit på att bara för att klockan är 3 på natten så finns det egentligen inget som hindrar honom från att klättra ner från sängen och göra annat som är roligare än att sova. Han uppfattar ganska snart att jag är på väg fram för att hämta tillbaka honom, han springer, jag springer, runt bordet... ett varv, två varv, det är ganska mörkt och jag undrar hur han kan ha så lätt för att navigera sig fram mellan slängda leksaker och stolsben, springer fortfarande, jag slår i tån, jag svär "satans skit!", Milton skrattar.

Stora älsklingen har köpt ett nytt PS3 spel, little big world eller något sånt, detta betyder att jag får gå och lägga mig ensam inatt.. :-(

god natt.

Lär dig kinesiska..

ja det är faktiskt lättare än vad man tror.


(för bästa resultat, läs högt!)

1) That's not right ........................ Sum Ting Wong
2) Are you harboring a fugitive?............. Hu Yu Hai Ding
3) See me ASAP................................ Kum Hia Nao
4) Stupid Man ............................... Dum Fuk
5) Small Horse .............................. Tai Ni Po Ni
6) Did you go to the beach? ................ Wai Yu So Tan
7) I bumped into a coffee table ............ Ai Bang Mai Fa Kin Ni
8) I think you need a face lift ............ Chin Tu Fat
9) It's very dark in here ................... Wao So Dim
10) I thought you were on a diet ............ Wai Yu Mun Ching
11) This is a tow away zone ................. No Pah King
12) Our meeting is scheduled for next week ... Wai Yu Kum Nao
13) Staying out of sight .................... Lei Ying Lo
14) He's cleaning his automobile ............ Wa Shing Ka
15) Your body odor is offensive ............. Yu Stin Ki Pu
16) Great ................................... Fa Kin Su Pah


Dagens skratt..

Dom två bästa vännerna björnen Gösta å kaninen Olle går genom skogen å helt plötsligt hittar dom en lampa med en ande i.
- Ni får tre önskningar var, sa anden.
björnen tänker till och säger:
- Jag önskar att alla björnarna här i skogen va honor. (en riktig Don Juan)
kaninen tänkte efter och sa:
- Jag önskar mig en riktigt fin hjälm.
Björnen kollar frågande på kaninen men fortsätter:
- Förresten ja önskar att alla björnar i hela sverige var honor.
Kaninen tänkte en stund å sa:
- Jag vill ha en riktigt fräsig motorcykel.
Björnen tänkte att hans gode vän måste vara från vettet men säger:
- Jag önskar att alla björnar i hela VÄRLDEN är honor!
Då blir kaninen sur på sin vän för sin själviskhet och säger:
- Jag önskar att du va bög din jävel!
Och så stack han iväg på motorcykeln.

Kalas..

har vi ju haft för den lilla 1-åringen idag. Oj så glad han var över allt folk och alla paket, det var verkligen en lyckad födelsedag. Alla nära och kära samlade och centrum för all uppmärksamhet var så klart lilla Milton, han njöt i stora drag.

Klickbara bilder

Öppnar Bobby car från mormor och morfar.

                    Morfar äter korv. 

Mamma och moster

Fick fin bil utav farbror Kenny och Sanna.  

Med farmor och mormor.

Tycker om min nya sjungande vovve. 

  Moster och, som ni ser, ett gott föredömme.

Tårta...   ...och cupcakes..

Pappa städar  

En moster till, det kryllar av dom.

Farmors mor och far firade också. 

  Det vackraste.

Nu kan ni tro att Milton sover som en liten stock efter allt kalasande, imorgon blir det en tur till staden för att köpa nya fina kläder till honom, allt är för litet igen, och sen till banken för att sätta in födelsedagspengarna, den lilla guldgosse har ett fetare sparkonto än morsan, är det riktigt rimligt egentligen? Jag menar hur många oväntade utgifter kan han råka ut för, största katastrofen som kan hända är väl att blöjorna tar slut. Jaja en gång ska han väl ha både moped och körkort och gud vet allt så då ryker väl pengarna ändå. God natt.

Intensivt..

har det verkligen varit idag. Sambon har spenderat större delen utav dagen inne i Miltons rum där han målar om, himla tjusigt blir det förresten. Jag hade massor att göra idag med två tårtor och ett gäng cupcakes som skulle bakas, i min enfald trodde jag att jag skulle kunna göra detta medan Milton sov sin eftermiddagslur men ni förstår att så ska man aldrig tänka för om han så har sovit i två timmar mitt på dagen i jag vet inte hur länge så kan man ge sin fan på att han inte tänker göra det när jag behöver göra något i lugn och ro. Han sov en halvtimme, sen var det full rulle igen och när jag står vid diskbänken så är det tämligen vanligt med slalom runt mina ben, två ggr snubblade jag under tårtbaket, en gång så att jag satte mig på rumpan och slog mig själv med slickepotten rakt i pannan, denna var full med hallon-färskostgrädde. Heh! jag önskar jag hade det på film för det måste sett väldigt roligt ut, jämte mig på govlet satt orsaken till missödet och flinade, han tyckte att jag var helfestlig!

Jag har under två dagars tid letat efter min mobiltelefon, spårlöst försvunnen tills idag. Jag hade letat på alla tänkbara ställen där lilla mr.klåfinger kan tänkas ha lagt den, skåp, lådor,under sängar och soffor men ett ställe glömde jag. Trots att jag otaliga gånger har sett honom stoppa in olika saker där så slog det aldrig mig, tvättmaskinen. Tyvärr upptäckte jag det inte fören halva tvättprogrammet hade gått. Då ser jag i ögonvrån medan jag byter blöja att något lyser inne i tvättmaskinen och det dröjer kanske en sekund innan sanningen slår mig som med en flugsmäck rakt i huvudet, min älskade mobiltelefon, kastar upp milton i famnen, här hinns inte byta någon blöja, rusar fram till tvättmaskinen, trycker på paus, sliter upp luckan, ut med den dyngsura tvätten och där, lite blinkande och alldeles bedrövlig ligger den. "sätt i simkort" står det men med en suck tänkte jag att denna mobilen nog hade simmat färdigt.

Oj! nu blev det lilla hjärtat 1 år! Tänk vad glad han ska bli för alla presenter när han vaknar! Ironiskt nog har vi bland annat köpt en leksaksmobil till honom, just av den enkla anledningen att vi ska slippa låna ut våra...

jahopp...

Milton somnade för 20 minuter sen... Fattar inte hur barnet kan ha sån energi! Jag är helt slut kl 20:00, då vill jag helst sjunka ner i soffan men det blir det minsann inget med för lillfisen tänker absolut inte sitta still och märker han dessutom att min energi börjar sina så ska han ta mej sjutton göra allt som man inte får. Han far som ett skållat troll mellan pappersinsamlingen, grytskåpet och min byrå. Sen springer jag efter och plockar tidningar, kastruller och kläder, tillslut är man dessutom så trött och förvirrad så att det är inte konstigt att jag ibland hittar strumpor i grytorna. Ska slänga igång ett avsnitt av Cesar Millan- mannen som talar med hundar och sen blir det sängen. God natt..

Bebisen i magen..

slår på mina revben så att jag håller på att bli tokig... denna är långt mycket vildare än vad Milton var i magen.. lite oroväckande faktiskt då jag nästan ser Milton som lite överaktiv, jaja det kommer ordna sig *blundar och upprepar tyst för mig själv*

Tänker att jag ska gå in på mitt favorit forum och kolla graviditetsuträknaren där, har denna gång helt och hållet gett upp hoppet om att själv försöka hålla reda på vilken vecka jag är i... Är iofs mer eller mindre förlossningsrädd sen förra gången så det är bra att jag inte funderar så mycket på det säger min barnmorska.. läser:

Du är på dag 204 av 280. (72,9%).
Du är i vecka 30.
Du har gått 29 fulla veckor och 0 fulla dagar (v29+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 28 jan 2009
Du har 76 dagar kvar till förlossning.

76 Dagar!? Men vad i...! Bara 76 dagar! Jag är ju för helvete nyförlöst! *sliter mig i håret och biter på naglarna* Nänänä det blir inget med det *går nu in i förnekelsefasen* Haha 76 dagar... e den jävla datorn helt pantad eller *fnyser och skakar på huvudet*..........

.......hah! 76... pfft!

På önskelistan...

inför denna jul finns en riktig goding, nämligen denna söta mini-pc. Acer Aspire One 150. Skärmen är på bara 8,9 tum och hårddisken på 160GB.
Var och tittade på en häromdagen och den är så mycket mindre än vad man tror, helt skitcool. Den skulle göra sig utomordentligt bra i mitt knä!Som nummer 2 på önskelistan finns en lamineringsmaskin. Nu tänker du att va fan ska hon med en sån till men möjligheterna är egentligen oändliga... man kan laminera allt möjligt tex viktiga tidningsutklipp, texter, foton osv men personligen hade jag främst tänkt att använda den till sångtexter som jag ska sjunga med de små knattarna. När man blir förälder och ska vara mammaledig länge måste man nämligen försöka fylla dagarna med annat än matning och blöjbyten, annars blir man lätt knäpp i huvudet, en sådan grej kan tex vara just sångstund och då måste man ju ha en lamineringsmaskin för att plasta in "hjulen på bussen", "en kulen natt", "gamla forden", "mors lilla Olle" mf. Inget konstigt alls.

Dagens skratt...

Han ville ha sex med en brud på jobbet, men hon hade redan en pojkvän.
En dag blev han så frustrerad att han gick fram till henne å sa, "jag ger dej 1000 kr
om jag får ha sex med dej." men hon sa, "nej". -Killen sa, "Jag är snabb,
jag slänger pengarna på golvet, du böjer dej ner, och jag är klar när du har
plockat upp dom. "Hon tänkte efter en stund och sa att hon måste kolla med sin pojkvän.
Hon ringde pojkvännen och berättade historien. Pojkvännen sa, "Be om 2000 och plocka
upp dom så fort att han inte hinner komma ur brallorna." Så hon gick med på förslaget
för 2000 kr. En halvtimme går och pojkvännen väntar på att flickvännen ska ringa.
Så efter 45 min ringer pojkvännen och frågar vad som hände.
Hon sa "Den djäveln betalade i mynt."

Kalas..

blir det på söndag för då fyller lilla fisen 1 år! Gud vilken stor kille! Vart har ett helt år tagit vägen? Tiden går så fort och det känns ju lite vemodigt, måste hinna dokumentera alla nya framsteg för missar man något så är det ju kört, det kommer aldrig igen. Tex så tänkte jag i ett par månaders tid att jag skulle filma Milton när han kröp, det såg ju så roligt ut och attans vad det gick undan, bara smattrade i parketten och så vips började han gå längs med möbler och jag ljuger inte när jag säger att han slutade krypa över en dag! Va fan förvarna lite liksom! så nu står jag här livrädd för att minnet utav en krypande Milton ska blekna för jag har ju inget att påminna mig med... helt otroligt egentligen eftersom att vi har säkert 10 timmars film på den lilla michelingubben, hur kunde jag missa det så... det får aldrig hända igen.. nä nu ska jag gå och filma honom när han sover!


Tjoff sa det bara..

Saw V

mm.. den filmen var jag och sambon och såg på bio ikväll.. fy fan vad jobbigt alltså, det här med sågklingor som skär lemmarna utav folk är helt klart inte min grej. Läste nåonstans att i England hade folk spytt och svimmat i biograferna och ja.. egentligen förvånar det mig inte speciellt mycket, alla Saw filmerna har ju varit av det råare "må illa när du ser dem" slaget men denna var i särklass den värsta utav dem alla. Det var iallafall mysigt med en kväll på tu man hand med kärleken och även om mardrömarna antagligen kommer att jaga mig i stil med vad Samara i The Ring gjorde så fick jag ju komma ut lite i enbart vuxet sällskap och guuud så sunt det känns för hjärnan!

                                                                

Presenter..

har jag köpt två stycken idag, en till min lilla älskling som fyller 1 år nästa söndag, en mjukishund med tomteluva som sjunger julsånger om man trycker han på tassen, mycket söt och lillfisen tycker garanterat att den är skitrolig!

Sen till den stora älsklingen eftersom att det är fars dag på söndag, köpte jag ett PS3 spel som jag vet att han gärna vill ha och jag var supernöjd över mig själv och tänkte att han skulle bli så överraskad men sen ringde han från jobbet:

-Har spelet kommit idag?
-Vilket spel?
-Heavenly Sword..
-Eh.. Nej varför skulle det?
-Har du inte beställt det?
-Nej.
-Men jag önskar ju mig det i fars dags present..
-Jag har inte köpt något spel till dig.
-Nähe.. är det säkert?
-Jaaa..
-Aha jag får beställa det själv nu då så behöver du inte köpa något till mig.
-Men va fan jag har köpt det jävla spelet!
-Hah, visste väl det! Jag skulle bara få det bekräftat.
-Din nyfikna jävel! Klick!

Ska ALLTID veta allting i förväg och tar ALLTID reda på vad som finns i paketen vid födelsedag, jul osv.. fy fan vad tråkig.. om han tror att jag tänker slå in det jävla spelet så tror han fel!

Dagens skratt...

Ja jag ville bara innan jag går och lägger mig rekomendera er att titta på filmen "alkis med ninjaskills" på youtube. Jag skrattar så jävla mycket åt den. Sen den här med den holländske programledaren som inte kan hålla sig för skratt, vet inte vad den heter men den är helt klart värd att leta upp.

Vet ni förresten varför kvinnliga dvärgar inte kan använda tampong?

Dom snubblar på snöret..

Hungrig..

är jag för det mesta nu för tiden. Det är lite jobbigt, orkar ju liksom inte hålla på och laga mat hela dagarna, det skulle liksom bli att jag inte gjorde annat om jag hade försökt att tillgodose min hunger. Lillfisen äter ju minst 5 ggr om dagen så det slabbas med mackor, bananer, gröt och spagetti med köttfärssås hela dagarna, och jag är glad om jag ens kommer ihåg att ta mina vitaminer ordentligt, tur att min älskade sambo är en mästerkock och för det mesta står för matlagningen när han är hemma annars hade det inte blivit mycket till nyttig kosthållning för min del mest det som finns nära till hands, en rostad macka hit och en tallrik yoghurt dit + en del godis då.. Idag har vi dock turen att bli bjudna på mat av svärmor och favoriten dessutom, Porterstek.. åh vad hungrig jag är.. vart är godispåsen!?

Förvirrad...

kan man bli ibland och speciellt när man har småbarn har jag upptäckt. Häromdagen tex när vi skulle till affären så upptäcker jag plötsligt att jag är i full färd med att sätta Miltons lilla sko på hans hand istället för på foten, han såg helt klart något fundersam ut. Kan det vara så att trots hans ringa ålder så har han ändå bättre koll än morsan...skrämmande tanke..

RSS 2.0