Vaccination..

mot svininfluensa får det bli nästa vecka. Tycker den börjar bli jävligt obehaglig nu när folk som inte ens har några bakomliggande sjukdomar har trillat av pinnen. Det är främst barnen jag är rädd om, de är för små för att få ta vaccinationen som bestämmelserna ser ut nu men jag kan ju iallafall förhindra att jag blir smittat och i sin tur smittar dem. Glenn ska också ta vaccinationen. Usch ja.. sjukdomar och pedofiler blir ens värsta mardröm samma dag som man blir förälder. Cancer, lunginflammationer, hjärnhinneinflammationer och fan o hans moster. Det finns så mycket otäckt skit...

Jag minns när Milton fick tredagarsfeber, en ofarlig sjukdom som de flesta små barn får någon gång. Vi visste ju inte då att det var just detta och när febern steg till 41 grader så tog vi denna lilla trasdockan i bilen och körde i ilfart mitt i natten till akuten, det var första gången han var sjuk. Ögonen bokstavligt talat rullade i huvudet på honom, antagligen för att han var trött av både feber och den sena timmen men det såg så otäckt ut och jag var säker på att han skulle börja krampa när som helst. Aldrig har jag varit så rädd i hela mitt liv, för en sketen tredagarsfeber... Ibland tänker jag på de föräldrar som har svårt sjuka barn, barn som står på gränsen mellan liv och död. När jag tänker på dem så blir jag uppriktigt ledsen in i själen, att behöva frukta för sitt barns liv är inget man önskar ens sin värsta ovän och trots att jag inte tror på gud så ber jag ibland en stilla bön, och hoppas att han kanske finns ändå, för att mina barn ska få vara friska och må bra tills de blir gamla och skruttiga..

God natt och trevlig helg gott folk...

Kaos inatt..

när man var typ tröttast i världshistorien och skulle gå och lägga sig tidigt för en gångs skull ja då bestämde Molly sig för att hon minsann inte skulle sova alls. Vid 21:30 var jag på väg i säng och när jag borstade tänderna så hör jag hur Molly började böka runt i sin säng... jag stannade upp i hopp om att hon skulle somna om om det bara var riktigt tyst, tyvärr var inte lilla Dante (katten) med på noterna utan jamade högt utanför sovrumsdörren och vips så var Mollsan klarvaken.. och ledsen.. Det blev ett fasligt vaggande och spring med flaskor, speldosor och snuttefiltar innan hon somnade om ca 4(!) timmar senare.. Vid detta laget var jag en knäckt mamma men konstigt nog så var jag hyfsat pigg idag när vi skulle upp och iväg till öppna förskolan iaf. Jag ska göra ett nytt försök med tidig läggning ikväll, håll tummarna för mig!

Känner mig sjuk...

Jag är helt slut efter att ha suttit och spänt mig i tre timmar hos tatueraren idag. Ska snart gå och lägga mig men tänkte visa bilder på konstverket först. Jag är helnöjd med resultatet, det var precis vad jag var ute efter. Nu är ju detta bara konturer så jag har två sittningar kvar innan man kan visa sig i kortärmat igen :-) Vi valde att bojkotta draken för att det inte skulle bli för rörigt och kluddigt.


Spännande dag imorgon..

då jag ska till Black Magic Tattoo för att påbörja en tatuering på armen. Jag hoppas att den blir bra! Det blir den nog, det ska bli roligt att se vad han har ritat upp. Det blir japansk stil på armen, en geisha, en koi och en drake bland annat. Tre timmar ska jag sitta imorgon sen har jag två tider till i Januari men jag hoppas att jag slipper sitta alla 9 timmarna.

Sötaste nakenfisen Dante har anpassat sig bra här hemma. Han är rolig, "pratar" tillbaka när man säger något till honom. Nu sover han hos Milton under täcket, en riktig goseplutt är han. Kl 8:00 ganska exakt tycker han att vi ska kliva upp här om mornarna. Då börjar han buffa mig i ansiktet och spinner högt. Tur att barnen vaknar i samma veva så att man ska upp ändå för han är ganska envis må jag säga :-)

Jag har en pumpagubbe på trappen ute som enligt Milton heter Slen(?) Det är väl dags att slänga den nu när Halloween är över. Glenn och Milton har gjort den. Glenn skar ut mönster och Milton fick gräva ur allt gojs som var i pumpan, det tyckte han var roligt minsann och flaxade vilt med armarna för att få bort geggan från händerna när han hade plockat upp den vilket resulterade i pumpa över hela köket. Senast idag hittade jag lite på bordsbenet!<--- Slen!

Nu är han hemma..

Lilla Dante, katten alltså. I torsdags körde jag och Glenn upp till sthlm för att hämta hem sötnosen. Allt har gått bra de här första dagarna och han har anpassat sig bra hos oss. Han är världens finaste lilla kisse. Eller som Milton så fint uttryckte det när Dante kröp upp i sängen och tryckte sin nos mot Miltons panna: "mm.. jag ässar (älskar) dig..."
Här kommer de första bilderna på honom i hans nya hem..Nu ska jag gå och krypa ner hos 3 bebisar som ligger tätt ihop och sover...

God natt..

RSS 2.0