Kolla de kort-tjocka..

små fingrarna.. och en sån gosig kram så att hjärtat smälter... han är så söt att ibland undrar jag hur vi lyckades...



Skulle vilja kolla på Sex And The City- filmen ikväll men jag orkar fan inte så jag går och lägger mig.

Murphys skitlag!

Ja jag hatar Murphys lag.. bara för att jag skrev att Milton hade lärt sig att klättra ner från sängen så ramlade han såklart ner idag.. slog sig rejält..stackars lilla älsklingen.

Eh.. har ni sett att det snöar, det har ni nog eftersom att flingorna är stora som A4 ark! Jisses!

Stora älsklingen åkte till Emmaboda idag för att jobba, skulle egentligen bara varit idag men det blir nog imorgon också.. vi som skulle gå på hundutställning och ha barnvakt för en gångs skull imorgon, hitta på något bara han och jag.. Murphys jävla skitlag IGEN!

Hos barnmorskan..

har jag varit idag och allt såg fint ut med lill-pyret i magen. Jag hade lite väl lågt järnvärde tyckte hon men det är ju inget som är farligt, får ta en extra järntablett bara. Min barnmorska tjatar alltid om att man ska äta bra och inga sötsaker för då dör man typ.. nä inte riktigt så men hon är faktiskt en obstinat sockerhatare så efter allt tjat så blev jag så sugen så efter besöket gick jag in på Ica och köpte ett kg :-) Det skulle hon sett, då hade hon svimmat rakt av. Mest tog jag såna där sura rosa band, dom kan jag bli så jävla sugen på...

Milton min älskade lillfis har nu lärt sig att klättra ner från både soffan och sängen så nu slipper man oroa sig för att han ska ramla  ner hela tiden, man ska dock inte släppa honom helt med blicken för ibland går allt så fort när det gäller honom att jag tror inte ens själv att han vet var han har blöjan, han är som den där tecknade figuren som kommer som en virvelvind i Tazmanien. Sen har han börja säga "umpa"= strumpa.. sååå försikommen!


Födelsedag!

Ja, på tisdag fyller jag då år... wooohooo! På söndag ska min kära familj komma hit och äta tårta och på tisdag kommer sambons familj. Två kalas, lyxigt! Vi fick dela upp det i år så att alla skulle kunna komma. Jag tänkte mig att jag skulle göra en tårta med blåbärsmousse på ett lager, vaniljvisp på ett och sen täcka med lemon curd grädde (vispgrädde med citronsmak), vad tror ni om det? Det går nog hem får vi hoppas.

Jaha då var micron på sin plats igen.. finfint, och jag pratade med henne (hussäljaren) om det som jag skulle och tanken var att jag skulle låta väldigt barsk och sträng. Det gjorde jag inte utan det slutade med att jag fick dåligt samvete och tackade henne så mycket för skottkärran vi fick istället.. bra jobbat.. sambon hade nog suckat och skakat på huvudet om han sett mig, men det är bara att konstatera, jag är en snäll mes, Deal with it!

Härligt..

när man är omgiven utav härliga människor, sambon berättade ikväll att hans mamma och mormor gärna ville hjälpa till med att flyttstäda lägenheten eftersom de vet att vi har mycket annat nu.. Svärmor hade sagt "säg till Majéla att vi fixar det, hon behöver inte tänka på det". Va! Fy fan ibland är världen inte så hård trots allt!

 
                                                          
                                                                        Tack!

Lilla mamma..

är en riktig pärla, idag har hon varit här och planterat om varenda krukväxt i större krukor, åh som de trivs nu och sträcker ut sig i sina nya hem.. precis som jag ;-)

Ikväll kommer fd ägaren till huset och hon har med sig inbyggnadsmicron som var mysteriskt försvunnen när vi flyttade in :-O skumt va.. sen har sambon sagt att jag ska ta upp vissa saker med henne som vi var lite missnöjda med och jag är redan skitnervös, jag är smått konflikträdd men eftersom att det bara är jag hemma så får jag väl göra det då.. sambon säger att jag måste tuffa till mig och att man inte har något för att vara snäll... hemskt egentligen, det är en hård värld vi lever i gott folk..

Puh..

ja det kan man lungt säga... vi har flyttat och det har varit ganska tufft.. först nu börjar det bli tomt i lägenheten men vi har ändå städningen kvar.. så tråkigt! Alltså det är ju alltid jobbigt att flytta men prova att göra det när du är gravid i 7:e månaden och har en 1-åring på höften *tycker synd om mig själv*. Ja nu börjar vi då alltså komma i ordning iallafall och guuud så vi trivs här! Kan lätt skryta lite och säga att det är det finaste huset jag vet ;-) Sen håller vi på och fixar i Miltons rum och det är ju superkul, det kommer bli hur bra som helst och sen har vi massor av andra projekt på gång, tänk att man får göra vad man vill här, måla, borra, byta, slänga eller kasta en räkmacka på tapeten om jag skulle känna för det! Jag äger nämligen stället. Och med "jag" menar jag såklart vi.. :-)

Meh va fan!

Visste ni att Dumbledore dör i näst sista Harry Potter boken!? Usch säger jag bara! Riktigt nedrigt gjort av J.K Rowling! Vem kommer näst egentligen? Sjävlaste Ron Weasley kanske!? Nä det här gjorde mig riktigt sur (ledsen egentligen, lipar som en sill men jag vet att det är till hälften hormoner så jag försöker att inte låtsas om det!).


Lilla Pärlan...



Nu är det inte så långt kvar till lilla Milton blir storebror, konstigt va, kan man vara storebror när man är så liten? Så dyker ju det här problemet med namn upp... ja det är ett problem om man inte kan enas med sin partner. Med Milton hade vi ett hiskeligt sjå innan vi hittade rätt och ganska många högljudda disskutioner på vägen blev det.
Till denna gång har vi faktiskt lyckats enas om ett flicknamn men med pojksidan är det värre, häromdagen föreslog jag Silas men då är det tydligen någon otrevlig typ i Da Vinci Koden som heter det. Dante är ett annat förslag från min sida som faktiskt gick hem, Milton och Dante, ja det rullar av tungan. Min käre sambo tycker om namnet Vincent och det är ju förvisso fint men känns det inte som ett ganska hårt och tufft namn på kanske en ganska elak unge? Jaja vi får väl se vad det blir som kommer ut, en Amelia, en Dante eller kanske en liten Silas?

Allt bra..

med bebisen i magen. Finfina hjärtljud.. skönt.. De har slutat väga varje gång på MVC, det är BRA! Nu väger man sig bara vid inskrivning och någon gång i slutet. Ja menar det säger ju sig självt att ingen vettig människa (läs: kvinna) vill väga sig jämt och ständigt när man ökar i vikt med typ 1 kg i veckan, brrr.

Idol 2008

är ett jävla slöseri med prime time tv... folk verkar ha kommit på att det ändå inte blir något av artisterna som väljer Idol som sitt lanseringsforum och struntar således i att rösta vilket resulterar i att de som ändå gör programmet värt att se på antingen hänger löst eller åker ut.

PS
. Jag hade kunnat ge min finaste tröja och mina favoritjeans (jag kan ändå inte ha dom längre) för en Mc´Feast & Co med Mc´Feast dip och en jordgubbsmilkshake just nu DS.

Lattemamma!

Eh, nej så långt ifrån man kan komma typ men ska faktiskt ta en fika med en vännina senare idag, det ska bli trevligt. Eftersom att lilla älsklingen tar upp nästan 100% av min tid så är det ganska sällsynt att jag hänger med vänner men eftersom denna också har en liten kille som är lika gammal som min lilla fis så är det ju perfekt, de små får så klart följa med och mumsa på baby-youghurt.

Imorgon är det dags för MVC, kolla så att allt är bra med det lilla pyret i magen.. spännande..

RSS 2.0