"Unga, unga..."

Ja det är nästan det första som Milton säger när han vaknar och det betyder gunga. Att gunga är hans favoritsysselsättning så det gör vi varje dag. Vi har 50 m till lekplatsen så det är lagom.. så att inte mamma sliter ut sig.
Idag när vi var på lekplatsen började det plötsligt ösregna och åska. Det var bara att ta Milton under ena armen och vagnen med andra och springa.. tur att det ligger nära som sagt. En liten stund hann vi iaf med att gunga.

Igår pekade Milton på en utav våra grannar, en äldre herre och sa "gubbe".  Jag vet liksom inte vad man ska säga om det, gubbe är ju enkelt att säga, herre och farbror blir lite för avancerat. Ja ja granngubben tyckte det var roligt iaf. Härligt med folk som inte är så snorkiga.. som en kvinna när vi var och handlade häromdagen.. hon var inte så gammal alls kanske i 50 års åldern. Milton tog iaf tag i hennes kundvagn då vi stod bakom henne i kön och hon sa med världens snorkigaste ton "eh.. nu får du nog ta din son här.." Då sa jag till Milton: "Milton släpp tantens vagn, hon är rädd om den..." Gissa om hon såg ut som hon ätit en citron.

Hopp, nu vaknade barnen..... ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: jennifer

hahah jag skulle vilja se dig springa där i regnet hhahahahahaha.....



det va bra gjort milton bara på tanterna, det finns sååå för många sura citron tanter hahah

2009-05-28 @ 11:13:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0