5605 gram...

vägde hon lilla Mollsan... Allt annat såg också bra ut och hon följer sina kurvor.. de där kurvorna alltså, de är bra att ha. Något att gå efter och det är det enda man behöver höra utav BVC-tanten "och hon följer sina kurvor fint.." Tackar säger man då och så kan man gå hem och veta att man har två riktiga små mönsterbarn.

Imorgon ska jag och Glempa till Malmö, vi ska kolla på Bob Dylan och sen ska vi ta en runda till Casinot tänkte vi. Sätta sprätt på lite pengar, dricka fina drinkar och sen sova ostört på Hilton hotell. Jag har sett fram emot detta event nu i flera veckor och i onsdags så trodde jag att jag höll på att bli magsjuk och jag såg våran kväll på tu man hand flyga sin kos. Nähehe du tänkte jag, har man inte varit ute på två år så ska fanimej inte magsjuka få hindra, så jag åt en halv påse vitpepparkorn vilket resulterade i kraftig magont! Men magsjuk det blev jag icke! Haj Fajv!

Kommentarer
Postat av: johanna

det låter ju jättebra! härligt med en liten resa för bara er två. Det är bra. Vitpepparkorn har räddat många.. men du kanske måste dricka/äta lite fil till dom? så kanske du inte skulle få lika ont i magen. hah. Ha det bäst i helgen. Massa kramar/ kusin johanna

2009-03-28 @ 12:40:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0