Ibland blir det kaos..

här hemma sedan Glenn åkte iväg på jobb. När man är ensam med två små barn så får det liksom inte hända något oförutsett för då brakar allt samman. Som i Torsdags tex så var vi på affären jag och Mollsan och farmor var här hemma med Milton (tack och lov) ja allt gick smidigt på affären, storhandlade och Mollsan sov hela tiden.. lysande tänkte jag när vi kom hem efter bara en timme.

Klampar in i tvättstugan och där står Miltons farmor med moppen i högsta hugg, "städar ni?" frågar jag "nej det läcker från pannan", jag tittar ner och jävlar vad vatten på golvet. Jaha in med matkassarna och plockar upp samtidigt som jag ringer till Glenn som i sin tur ringer till rörpularna här i byn. Visst fanken tänker jag när jag packat upp allt, jag har ju glömt Mollsan som jag lämnade fullt påklädd ute i tvättstugan. ut och klä av henne och Milton rantar ju såklart efter och vips står han och stampar med strumporna i vattnet på golvet.
Nu börjar svetten rinna. In med barnen. Hämtar handukar att lägga runt pannan sålänge. Nu står Milton och bankar på dörren till tvättstugan och skriker hysteriskt för han vill ju leka med vattnet.
Hoppla nu skriker Mollsan likadant, sneglar till på henne och inser att hon ju är vrålhungrig.
Upp med Milton i famnen för att trösta och ut till köket för att göra mat till Mollsan, fram med flaska och vatten och in i micron, Milton skriker fortfarande.
Pallar upp Mollys flaska mot ett mjukisdjur och så är åtminstonde ett barn tyst.

*Dingdong* Det ringer på dörren. Visst fanken.. rörmokaren. Släpper in honom och han börjar titta på pannan, Milton vill vara med (läs: vara i vägen). Han blaskar med vattnet så jag tar upp honom. Han blir hysterisk igen.
Jaha tänker jag.. du är väl hungrig.. ut i köket för att göra mat och stressad som jag är för att Mollsan ska vakna så värmer jag maten direkt i barnmatsburken, men när jag ska ge Milton maten så vägrar han att öppna munnen... jaha, det här var något nytt men vill du inte så får det vara. Ställer maten på köksbordet och så går vi ut och frågar rörmokaren hur det går. Han är färdig och läckan eller stoppet som det visade sig vara är fixat. Super tänker jag, något som går smidigt. I samma stund som rörmokarn har gått utanför dörren vaknar Mollsan. Hon behöver ett blöjbyte och när vi står och byter i godan ro hör jag något som klirrar ifrån köket, strax därpå kommer Milton ut i tvättstugan med matburken och skeden i handen.. jag kikar ut i korridoren och ser köttfärsås i stora klickar med jämna mellanrum på golvet, sen kikar jag på Milton och ser köttfärssås på hela han också... jaha in i duschen med Milton och ner med Mollsan i babysittern.
Mollsan är på ett riktigt dåligt humör denna kväll så jag måste gunga babysittern med foten samtidigt som jag duschar Milton. Efter en stund bestämmer jag mig för att springa efter Mollsan napp, Milton står kvar i duschen och jag rusar ut ur badrummet med babysittern i famnen, när vi hittat nappen och är på väg tillbaka kommer Milton ut ur badrummet och halkar så det tjongar om det. Hysterisk igen.

Jag är vid detta laget mer eller mindre gråt färdig och jag får verkligen bita mig i läppen för att inte fullständigt bryta ihop. En timme senare hade jag fått styr på det hela igen och hemmet såg mja någorlunda fritt ut från köttfärssås. Vi sov gott den natten.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej , lust att bli min bloggvänn?

Vi kan ju adda varandra på bloglovin?



Kram"

2009-02-28 @ 16:25:38
URL: http://sandram.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0